Dobrodošli

Great Performance

You'll be surprised to see the Final Results of your Creation & would crave for more.

/

PROHROM ČAČAK

“Prohrom” doo Čačak, iz Srbije, je prisutan na tržištu nerđajućeg čelika duže od 25 godina. Osnovna delatnost su poslovi uvoza i distribucije prohromskih materijala kao i otkup prohromskog otpada i njegov izvoz u zemlje zapadne Evrope. Na lageru u svakom momentu imamo više od 1.500 tona materijala, a pored standardnih nudimo i specijalne uvozne kvalitete i dimenzije. Celokupan materijal je atestiran i ima odgovarajuću prateću dokumentaciju.

Opširnije o nama

Naši proizvodi

Kvalitet, razumna cena i isporuka u najkraćem vremensku roku na teritoriji cele Srbije su nešto što nas izdvaja i čini jednim od najpouzdanijih dobavljača inox materijala na domaćem tržištu.

Prohromski limovi

Širok asortiman inox limova u kvalitetima AISI 304, AISI 316L, AISI 430, AISI 310S, AISI 309, AISI 314.

Prohromske cevi

U ponudi imamo širok asortiman savnih inox cevi varenih HF ili TIG postupkom u kvalitetima AISI 304, AISI 316L, AISI 430, AISI 441 i AISI 201.

Prohromski fitinzi

veliki izbor inox cevnog pribora u vidu lukova, t-komada, niplova, mufova, redukcija, ventila, prirubnica, holender spojnica...

Ostalo

Navojne inox šipke, Debelozidne inox cevi, Besavne inox cevi, Pasta za poliranje, Žica za zavarivanje (MIG i TIG), Elektrode za zavarivanje, Paste za čišćenje varova

Korisni dokumenti

Katalog proizvodaPreuzmite

Tabela teoretskih težina proizvodaPreuzmite

Excellent SME SertifikatPreuzmite

Lager

Preko 1.500 tona na lageru

Iskustvo

Duže od 25 godina u inox-u.

Isporuka

Brza isporuka.